Partners

I-Centrum. har nära samarbeten med ett antal partners i våra expertisområden för att kunna leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder.
Upptäck våra samarbetspartners nedan.

CRM System

SuperOffice

SuperOffice fokuserar på enkelhet och användarvänlighet och har en stark önskan om att varje användare ska lyckas och att SuperOffice ska bli en unik partner för dig. Titta vidare på deras hemsida SuperOffice CRM

Läs mer

Caesar

i-Centrum är partner med Caesar CRM, som är en del av Superoffice. Caesar CRM utvecklas i Göteborg och deras plattform har länge utvecklats väldigt nära och i samråd med kunderna. Detta är ett ledord för Caesar som skapat en otroligt flexibel CRM plattform med obegränsade möjligheter. Titta närmare på deras hemsida Caesar CRM

Läs mer

Marknad och säljstöd

GetAccept

SPÅRA, ENGAGERA & E-SIGNERA för att ACCELERERA DIN FÖRSÄLJNING
Ladda upp och skicka sälj-dokument med ett klick och stäng fler affärer med GetAccept. Smart spårning ger dig insikter i realtid och tar automatiskt nästa steg för att stänga aktiva affärer.
8x snabbare och 41% högre konvertering GetAccept

Läs mer

eMarketeer

Mer marknadsmuskler med mindre ansträngning!
Hantera alla dina marknadsaktiviteter i ETT verktyg.
Inte bara epost – eMarketeer’s verktyg gör det enkelt för dig att kombinera och automatisera epost, formulär, sms och webbsidor för att lyckas med din marknadsföring online. Möjligheterna är oändliga.

Läs mer

HubSpot

Alla dina marknadsverktyg under ett och samma tak. Spara tid samtidigt som du skapar en personlig upplevelse som konverterar relevanta leads till kunder.

Läs mer

Smart data och Business Intelligence

Business Analyze

Business Analyze är ett norskt SaaS företag som levererar affärsanalys, dashboards och rapporteringslösningar till fler än 400 europeiska företag.
Genom att ansluta till och analysera data med Business Analyze får ni bättre förståelse av vad era kunder vill och kunna tydligare se var möjligheterna för tillväxt finns.

Läs mer

Bisnode

Ledande på beslutsstöd i Norden. Bisnode äger flera varumärken och lösningar, som alla syftar till att ge dig bättre underlag för dina beslut.

Läs mer

Har du frågor angånde våra partnerskap?


Kontakta oss