i-Centrum jobbar med ett antal partners. Inom CRM så är vi partner med SuperOffice och Caesar; Nordens ledande CRM leverantör. Inom området SMART data/beslutsstöd jobbar vi framförallt med världsledande Dun & Bradstreet och Bisnode. Inom BI/beslutsstöd jobbar vi med Qlik, Saint (by Caesar) Business Analyze plus att vi bygger kundanpassade lösningar.

CRM och Säljstöd

SuperOffice Logo

SuperOffice fokuserar på enkelhet och användarvänlighet och har en stark önskan om att varje användare ska lyckas och att SuperOffice ska bli en unik partner för dig. Titta vidare på deras hemsida SuperOffice CRM

i-Centrum är partner med Caesar CRM, som är en del av Superoffice. Caesar CRM utvecklas i Göteborg och deras plattform har länge utvecklats väldigt nära och i samråd med kunderna. Detta är ett ledord för Caesar som skapat en otroligt flexibel CRM plattform med obegränsade möjligheter. Titta närmare på deras hemsida Caesar CRM

SPÅRA, ENGAGERA & E-SIGNERA för att  ACCELERERA DIN FÖRSÄLJNING

Ladda upp och skicka sälj-dokument med ett klick och stäng fler affärer med GetAccept. Smart spårning ger dig insikter i realtid och tar automatiskt nästa steg för att stänga aktiva affärer.

8x snabbare och 41% högre konvertering GetAccept

SMART data / beslutsstöd

På i-Centrum är beslutsstöd en väldigt viktig komponent inom CRM. Med hjälp av detta kan man skapa underlag för bättre beslut, i rätt tid. För att göra detta möjligt är vi partner med Dun & Bradstreet/Bisnode som är ledande inom området. Vi vill hjälpa våra kunder med att leverera SMART data, i olika beslutssituationer för att användarna skall kunna göra så smarta och effektiva beslut som möjligt.

Dun & Bradstreet är världsledande inom beslutsstöd. De har uppgifter om mer än 230 miljoner företag i Världen.
Med DB Link ger vi Er tillgång till al den data som finns hos Dun & Bradstreet / Bisnode. Allt för att göra bättre beslut.
Ledande på beslutsstöd i Norden. Bisnode äger en massa varumärken och lösningar, som alla syftar till att ge dig bättre underlag för dina beslut.

BI / Beslutsstöd

i-Centrum gillar BI – Business intelligence. Vi tror att analys är en förutsättning för att kunna ta rätt beslut. För oss handlar BI inte om historisk analys, vi blandar gärna ihop det med konceptet “SMART” data. Att förena rätt källor, och rätt data med verktyg som förenklar analys och beslutsfattande visuellt tillför en oerhörd förbättring i beslutsfattandet, det skapar nya insikter.

Business Analyze är ett norskt SaaS företag som levererar affärsanalys, dashboards och rapporteringslösningar till fler än 400 europeiska företag.

Genom att ansluta till och analysera data med Business Analyze får ni bättre förståelse av vad era kunder vill och kunna tydligare se var möjligheterna för tillväxt finns.

Kundanpassningar

Ibland är kraven från kunderna väldigt specifika. Det kan handla om att de saknar ett verktyg för BI/Analys idag, eller att det dom vill göra är svårt att uppnå med befintliga verktyg. Vi har gjort en hel del kund lösningar där vi utgår från våra egna lösningar. Det kan vara allt från säljtavlor, levande rapporter med gamification inslag till mer enkla rapporter för specifika ändamål