i-Centrum går i partnerskap med norska affärsanalys leverantören Business Analyze AS för att leverera snabba och effektiva analyslösningar till svenska B2B företag.

Business Analyze är ett norskt SaaS företag som levererar affärsanalys, dashboards och rapporteringslösningar till fler än 400 europeiska företag.

Genom att ansluta till och analysera data med Business Analyze får ni bättre förståelse av vad era kunder vill och kunna tydligare se var möjligheterna för tillväxt finns.

Med kombinationen av visuell analysdata från Business Analyze och CRM samt konsultexpertis från i-Centrum kan våra kunder nu få ökad stöd till att läsa av data för att optimera processer, öka försäljningen, effektivisera marknadsföringen och förbättra kundupplevelsen.

Partnerskapet innebär att i-Centrum säljer, implementerar och konsultar i Business Analyze produkter och tjänster.

Stora fördelar för våra SuperOffice kunder.

För våra SuperOffice kunder betyder detta att de kan komma igång snabbt med att visualisera sin CRM data på olika dashboards och få rapportering i olika grafer på ett förståeligt sätt genom att använda en befintlig integration till SuperOffice.

En annan fördel är att våra CRM konsulter och experter kan vara med och vägleda kunderna till att komma igång och använda dessa analystjänster.

Videon nedan visar hur det fungerar ihop med.

Hör av er om ni har frågor eller funderingar kring partnerskapet eller om ni vill komma igång med analysverktyg för er verksamhet.