Vi söker nu en B2B säljare som vill vara med och driva försäljningsarbetet hos oss på i-Centrum

Om oss

Vi är ett företag med helhjärtat fokus på CRM, d.v.s. verksamhetsprocesserna, marknadsföring, försäljning och kundservice.  

Vi består av två ben. Den ena är vår konsultverksamhet som består av att stödja våra kunders strävan att nå sin CRM vision. Den andra delen som vi jobbar med och som primärt är kopplat till säljarbetet är våra appar och tillägg till CRM-system som vi bygger och säljer.  

Vi har idag ett 10-tal appar som vi kontinuerligt utvecklar, och de blir hela tiden fler i antalet. Arbetet går primärt ut på att sälja dessa appar, vara ansvarig för det säljarbetet och driva försäljningen framåt. Då vi är ett mindre bolag kommer arbetet också vara väldigt tätt sammanvävt med vår marknadsavdelning.  

Vi ser att rollen kommer:

  • Ha en betydande roll för ett mindre företags säljavdelning, och att proaktivt driva den framåt.
  • Ha en nyckelroll i att ta fram säljande material om våra appar.
  • Jobba aktivt med att stödja vår marknadsavdelning för att tillsammans generera fler leads och konvertera dem till kunder.

Våra ledord är ”kunden i-Centrum”. För oss är det otroligt viktigt att hela tiden känna att man är på tårna och tar ansvar i våra kunddialoger.
Hos oss får du en arbetsplats full av glädje, frihet, kreativitet och inspiration – vi hjälps åt och pushar varandra till att alltid vara bättre än igår.
Placering för rollen är Göteborg.

Vi tror du har:

  • Ett stort intresse för CRM och dess processer, att förstå och drivas av kundresan är viktigt. 
  • Erfarenhet av att jobba i ett CRM system. 
  • Ett stort eget driv. 
  • Gillar att möta stora som små företag i olika segment och branscher. 

Lite mer om i-Centrum

i-Centrum har sedan 2013 jobbat med att utveckla våra kunders CRM processer, marknadsföring, försäljning och kundservice. Helheten är viktig för våra kunder där vi vill vara deras partner för att på ett bättre sätt ta hand om deras kunders kundresa. 

Vi utvecklar våra kunder dels via konsultation men vi har också ett ben där vi utvecklar appar som kunderna enkelt kan installera via en appstore. 

Vid intresse skicka din ansökan med personligt brev och CV till  filip.vanthom@i-centrum.se