Vi söker nu en Projektledare/CRM konsult som vill utveckla våra kunder i Stockholm eller Göteborg!

Vill du tillhöra ett av de ledande bolagen inom CRM? Vi söker dig som brinner för CRM system, processer och lösningar med fokus på användarvänlighet, automation, digitalisering och kundvärde!

Projektledare/CRM-konsult

Som Projektledare/CRM-konsult hos oss kommer du att arbeta nära våra kunders verksamhet och vara delaktig i utveckling och utformning av våra kunders CRM-satsningar. På i-Centrum arbetar vi nära systemen, vilket innebär att en verksamhetskonsult måste vara en duktig lösningsarkitekt, dvs. ha en stor förståelse för tekniken.

Du är involverad och engagerad i förändringsarbetet hos våra kunder. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att definiera kundkrav, processer och leda workshops. Vidare är du delaktig i konfigurering, uppsättning och utbildning i våra system.

Vi ser att tjänsten primärt utgår från Göteborg eller Stockholm med omnejd.

i-Centrum erbjuder

En dynamisk och utvecklande tillvaro. Företaget är litet, delaktigheten är hög, men också kraven.

På i-Centrum kommer du att:

  • Möta stora som små företag i olika segment och branscher.
  • Arbeta med projekt av varierande storlek, där mixen är roligt och utvecklande.
  • Ta mycket eget ansvar. Det är viktigt att kunna arbeta självständigt och samtidigt ta höjd för helheten.
  • Växa. För att i-Centrum skall växa behöver våra individer växa. Vi tror dina idéer är viktiga och vi vill främja att de kommer fram. Tillsammans bygger vi framtiden.
  • Vara med och bygga upp ett spännande bolag med en massa idéer, där taket är högt och där det finns mycket energi.

Lite mer om i-Centrum

i-Centrum har sedan 2013 arbetat med att utveckla våra kunders CRM-processer, marknadsföring, försäljning och kundservice. Helheten är viktig för våra kunder, där vi vill vara deras partner för att hjälpa dem ta hand om deras kunders kundresa. 

Vi utvecklar våra kunder och dess processer dels via konsultation, men vi har också ett ben där vi utvecklar appar som kunder enkelt kan installera via en appstore. 

Vid intresse skicka din ansökan med personligt brev och CV till filip.vanthom@i-centrum.se